ART OF GOOD LIVING

Life Planning & Coaching

Focus op je doel en vlieg!

     

English
ParticipantsSimplify
 

By changing nothing, nothing changes - Tony Robbins. 

Op een stoel zitten en luisteren is niet hoe ik leren zie! Zo eindig je maar al te vaak met een handleiding die ergens in een lade belandt terwijl er niets verandert in je leven. Nieuwe inzichten verwerven, nieuwe vaardigheden aanleren, veranderen zoals je echt wil veranderen kan echt leuk zijn. Maar begrijp me niet verkeerd, in mijn Geniet & Leer!  Workshops gaat iedereen wel degelijk aan de slag, met goede en blijvende resultaten.  

En ja, ik geloof in de basics: een veilige omgeving is essentieel om te kunnen groeien, dus ik draag er altijd bijzondere zorg voor dat iedereen zich veilig en aanvaard voelt. Verschillen tussen mensen vind ik heerlijk: zij helpen ons immers van elkaar te leren. De vonk doen overslaan in mensen, dat is het waar de Geniet en Leer! Workshops om gaan, en wederzijds respect is daarom het hoogste goed.en

Alle workshops zijn een mengeling van theorie- oa de meest recente inzichten over het functioneren van het brein en de impact ervan op ons gedrag- korte opdrachten, reflectie en delen. Enkele thema’s:

 • 21ste eeuws leiderschap: mensen in beweging brengen
 • Voorkomen en aanpakken van stress en burn-out
 • Meer ‘flow’ creëren door inzicht in je motivaties
 • Emotionele intelligentie
 • Stress management
 • Betere communicatie, betere resultaten
 • Beter luisteren

Neem vrijblijvend contact met me op opdat we samen kunnen bekijken hoe ik je organisatie kan assisteren bij de uitdagingen waar je voor staat.

Mail me door hier te klikken, of bel op 015/62 06 35

 

Avondreeks: Je veerkracht vergroten: hoe weer opveren als het leven uitdagingen biedt

Wil je:

 • Meer flow ervaren, minder stress, meer vitaliteit?
 • Het vuur van het enthousiasme weer doen oplaaien?
 • Beter het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen die het leven biedt?
 • Je hooggevoeligheid (HSP) tot kracht maken?
 • Blijer en aandachtiger in het leven staan?

Neem deel aan de avondreeks ‘Je veerkracht vergroten’ in Zemst op woensdag 2, 9, 23 november, en 7 december 2016 van 19u30 tot 21u30. In een kleine, warme groep verwerf je nieuwe inzichten, oefen je, krijg je steun, …

jackinthebox

Plaats: Your Greenfields, Zemst (bij Mechelen)
Jouw bijdrage: 121 €, BTW inbegrepen voor privé personen, 120 € + BTW voor anderen. Inbegrepen: de begeleiding, alle materiaal, thee en versnaperingen.


Inschrijven kan door betaling van het juiste bedrag op rekening BE63 7340 3651 0708 van Art of Good Living, en door een e-mail te sturen -klik hiervoor hier-, je ontvangt dan een bevestiging.

'Inspirerend. Je wordt er vrolijk van. Warme, liefdevolle avonden.'

'Rustig-gecreërde omgeving. Stimulans om te leren bewust te leven. Door de kleine groep kan je diep, intens werken.'

'De methode is krachtig, werkt door in het onbewuste.'

Zaterdag 7 mei 2016 - Geniet & Leer! shop:

Activeer je Flow & Simplify your Life - Burnout voorkomen

Vereenvoudig je leven! Vind je je leven, te vol, te druk en blijf je maar achter je zelf aanhollen? Sta even stil … De workshop ‘Meer eenvoud in je leven’ heeft een hoog ‘fun’ gehalte én leidt tot serieuze resultaten. Je zal oa uitvissen:

 • wat je in je flow brengt
 • wat je écht wil realiseren
 • hoe je je prioriteiten kunt ordenen
 • hoe je bij je innerlijke wijsheid komt
 • hoe je de nieuwe keuzes die je maakt verankert

Je krijgt tal van tools aangereikt op je weg naar zelfexploratie. We baseren ons oa op de theorieën van M. Beck en M. Knoope. Verwacht je aan diepgang, uitdaging, en plezier. Je stapt naar buiten met een concreet actieplan en het enthousiasme en de drive het te verwezenlijken.

Wat deelnemers over deze workshop zeggen:

'Een hartverwarmende dag om jezelf en je leven nieuwe ruimte te geven' Dr. David Dewulf, Instituut voor Aandacht & Mindfulness

'Moment om stil te staan bij wat je zelf wil; om tips te krijgen om dichter bij je staan bij jezelf, is beginpunt, moment om kracht te vinden door te merken dat anderen ook uitdagingen hebben. Goede manier om delend stil te staan bij je essentie.'

Zo beleefde Change-redactrice Tine Vos deze dag: ‘Ik moet eerlijk toegeven dat ik tijdens de workshop op een subtiele manier een paar keer uit mijn  comfortzone ben gehaald. De oefeningen waren op een heel eenvoudige en onverwachte manier zeer leuk en zorgden voor sfeer in de groep. Er was een mooie afwisseling van praktijk en theorie. Schitterend vond ik ook dat de praktijk eigenlijk zo eenvoudig kan zijn en tegelijkertijd zo fijn. Greet spoort mensen op een eenvoudige manier aan gewoon zichzelf te zijn en in het nu te leven. Ook slaagde zij erin om van een groep waarvan niemand elkaar kende meteen toch een soort van wij gevoel te creëren.’


'Greet, bedankt. Essentieel om te delen, mee te werken, de diepte in te gaan, is veiligheid en die kan jij geven.'

Praktische informatie: GC De Melkerij, Brusselsesteenweg, Zemst

Datum: zaterdag 7 mei 2016 van 10u30 tot 16u30.

Prijs: Mini-lenteprijs, als kennismaking:
Privépersonen en not-for-profit 70 €, incl drankjes, lunch, BTW    
Bedrijven: 100 € + BTW


Inschrijven kan door betaling van het juiste bedrag op rekening BE63 7340 3651 0708 van Art of Good Living, en door een e-mail te sturen, je ontvangt dan een bevestiging.

 

Middagreeks: Je geld én je leven: overvloed crëeren in alle domeinen van je leven

Tijdens deze middagreeks onderzoeken we  met nieuwsgierigheid onze overtuigingen over geld en overvloed. We gaan na hoe we ze kunnen veranderen om dichter bij ons zieledoel te komen én tegelijk voor onszelf en onze omgeving meer overvloed te creëren. We hebben het over de licht en de schaduwkant van geld, over dankbaarheid. Ernst en diepgang combineren we met speelsheid.De aanpak is down-to-earth, afwisselend, diepgaand, helend, gericht op praktisch toepasbaar resultaat.  

In deze workshop leer je:

 • Je bewust worden van de grote impact die geld heeft in je leven (ja, nog groter dan je vermoedt)
 • Je beperkende overtuigingen rond geld en overvloed aan de oppervlakte brengen en transformeren
 • Je focus verleggen van piekeren en angstig zijn naar vertrouwen en mogelijkheden zien
 • Meer realistisch-optimistisch in het leven staan
 • Concrete, haalbare stappen formuleren om overvloed te creëren in alle domeinen van je leven (relatie, gezondheid, financieel, creativiteit, …)

‘De focus ligt niet enkel op geld, dat werkt bevrijdend’


‘De speelsheid in de cursus is heel effectief. Greet brengt alles op een bevattelijke manier. Ik voelde me comfortabel, en werd tegelijk vaak geconfronteerd met nieuwe ideeën en inzichten.


‘Pure magie’ 'Sterk was ook dat je de vier elementen betrok'


‘In een sfeer van vertrouwen, met eerbied voor ieders eigenheid.’

'Geld, voor mij een topic met heel wat lading op. Greet liet ons ogenschijnlijk makkelijke oefeningen doen.  Ik voelde hier en daar weerstand maar op één of andere manier wist Greet telkens een veld van zachtheid te scheppen waarin ik ook net die hindernis weer durfde nemen.   Inzichten regen zich aan elkaar, oefening na oefening.   We konden ons laten drijven op de verschillende ervaringen en voelen wat het met ons deed en waar we onze stappen vooruit konden zetten.  Ik voelde me gedragen doorheen het hele Anders omgaan met geld traject.  Greet haar ondersteunend veld is een bad waarin ik me kon laten drijven en me zo bevrijden van mijn geld-demonen.

Dankjewel Greet en medecursisten voor een mooie en weldoende ervaring samen.  Mijn omgaan met geld zal nooit meer zijn als voorheen, maar bevrijd.  Ik ben klaar om te ontvangen wat mij toekomt en te delen waar ik van over heb.'

 

tulips

Praktisch: woensdag 20 en 27 januari en 3 en 17 februari 2016 van 13u30 tot 15u30.


Plaats: Your Greenfields, Zemst (bij Mechelen)
Jouw bijdrage: 121 €, BTW inbegrepen voor privé personen, 120 € + BTW voor anderen. Inbegrepen: de begeleiding, alle materiaal, koffie, thee en versnaperingen.


Inschrijven kan door betaling van het juiste bedrag op rekening BE63 7340 3651 0708 van Art of Good Living, en door een e-mail te sturen, je ontvangt dan een bevestiging.

 

Najaar 2016 - Geniet & Leer! shop:

Burn-out begrijpen, aanpakken en voorkomen

Deze workshop wordt op vraag ingepland; contacteer me.

Een burn-out is een complex gegeven dat onstaat uit de wisselwerking tussen jezelf en de brede omgeving. In deze workshop:

 • krijg je inzicht in de oorzaken van stress en burn-out
 • situeer je jezelf op het continium tussen veerkracht en burn-out
 • krijg je een toolkit aangereikt bij (nakende) burn-out
 • beleef je manier om anders met stress om te gaan
 • ontdek je hoe burn-out een keerpunt kan zijn om meer voluit te gaan leven.

Als ervaringsdeskundige en specialist in de materie, help ik je om stappen te nemen die op je eentje niet voor de hand liggend zijn.

Wat deelnemers over deze workshop zeggen:

'Zeer interessant en energiegevend'

'Ik heb nieuwe inzichten opgedaan, weet nu hoe ik verder kan'

 

Praktische informatie:

Datum: in te plannen

Prijs:
Privépersonen en not-for-profit 135 €, incl drankjes, lunch, BTW    
Bedrijven: 325 € + BTW
Vroegboekkorting 121 €, inclusief drankjes, lunch, BTW/300 € + BTW..

Wie thuis is met een burn-out en een vervangingsinkomen heeft, krijgt korting. Contacteer me hiervoor op 015/62 06 35.


Inschrijven kan door betaling van het juiste bedrag op rekening BE63 7340 3651 0708 van Art of Good Living, en door een e-mail te sturen, je ontvangt dan een bevestiging.


 

Iets over de Geniet & Leer! Workshops

 

Op een stoel zitten en luisteren is niet hoe ik leren zie! Zo eindig je maar al te vaak met een handleiding die ergens in een lade belandt terwijl er niets verandert in je leven. Nieuwe inzichten verwerven, nieuwe vaardigheden aanleren, veranderen zoals je echt wil veranderen kan echt leuk zijn. Maar begrijp me niet verkeerd, in mijn Geniet & Leer!  Workshops gaat iedereen wel degelijk aan de slag, met goede en blijvende resultaten.   En ja, ik geloof in de basics: een veilige omgeving is essentieel om te kunnen groeien, dus ik draag er altijd bijzondere zorg voor dat iedereen zich veilig en aanvaard voelt. Verschillen tussen mensen vind ik heerlijk: zij helpen ons immers van elkaar te leren. De vonk doen overslaan in mensen, dat is het waar de Geniet en Leer! Workshops om gaan, en wederzijds respect is daarom het hoogste goed.

 

action

Concrete resultaten van een workshop 'Meer eenvoud in je leven'

Je vond Art of Good Living op het CHANGE SENSITIEF Symposium iin Berchem op zaterdag 14 november. Klik hier voor meer info.

Mini-workshop Veerkracht, 26 mei 2016 in Zandhoven.

Mini-workshop VEERKRACHT, donderdag 26 mei 2016 in Zandhoven. Een leuke, leerrijke avond over met meer lichtheid door het leven gaan en tegelijker steviger in je schoenen staan. Over een duidelijker zicht hebben op wat je voedt, en stappen nemen om nog beter voor jezelf te zorgen. Meer grenzen stellen, bijvoorbeeld. En opkomen voor wat je echt belangrijk acht. Kortom; nieuwe inzichten en praktische toepassingen voor het vergroten van je veerkracht. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis. Deelname: 10 €, ter plaatse te betalen. Welkom om te netwerken vanaf: 19.00 u, start 20.00 u We sluiten af met een drankje rond 22.00 u. Inschrijven: klik hier.

 

Hoe ontstaat stress en burn-out? Wat kan een burn-out je vertellen? Hoe maak je hier een keerpunt van? Of hoe voorkom je burn-out en creëer je meer evenwicht? Theorie en praktijk wisselen elkaar af in deze interactieve lezing. Contacteer me om deze lezing in je bedrijf, school, organisatie, ... te brengen.

Bedankt voor de fijne en leerrijke opleiding. Het was voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb heel veel tips meegekregen die ik kan delen met mijn echtgenoot, vrienden en collega's. Enkele weken later kijk ik nog altijd met een goed gevoel terug.

Een heel leuke workshop met een veelzijdige en originele benadering van het thema ‘Stress en Burn – out’. Inhoudelijk een verfrissende afwisseling tussen theorie en korte, ontspannende oefeningen. Greet heeft een zeer empathische, positieve en rustige lesgeversstijl en geeft veel ruimte voor spontane reacties en het delen van persoonlijke ervaringen. Mensen kunnen hun ‘EI’ kwijt. Deze workshop was de moeite waard! Leen, Bond Moyson

 

changelogo
 
 

 

Een deelnemer uitgebreid aan het woord

Ik voelde me hartelijk ontvangen en het voelde dadelijk goed tussen alle andere deelnemers waarvan ik niet één kende.
De ruimte was aangenaam; ruim, open en veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen.
Tijdens de workshop groeide het groepje deelnemers steeds meer naar elkaar toe en er was voor die korte tijdspanne al snel een fijne band met elkaar met vertrouwen en wederzijds respect.


De workshop werd goed aangepakt: er was structuur, het was duidelijk dat er  was over nagedacht.  Theorie en praktijk goed afgestemd op mekaar;  dat we meer konden ‘doen’ en ‘ervaren’ dan theorie krijgen was ideaal. Het verbaasde me dat ik dankzij deze oefeningen er achter kwam dat ik helemaal niet bang hoef te zijn voor verandering, zo werd ik tijdens een bepaalde oefening eraan herinnerd dat ik al vaak veranderingen in mijn leven heb getrotseerd en dat het altijd goed gekomen is.  En dat je het veranderingproces in stapjes kunt doen en telkens opnieuw kunt aftasten of het nog steeds goed voelt, dat gaf mij een hele geruststelling. 

Dat veranderen zelfs ‘leuk’ kan zijn heb ik nu wel mogen ervaren.  Iets wat je hoort vergeet je snel, maar wat je ‘beleeft’ en ‘voelt’ dat vergeet je niet zo gauw. De tips die ik er kreeg kan ik dan ook zeker goed gebruiken.


We zijn nu al een tijdje verder en ik merk dat ik al terug durf te dromen van mijn eigen coachingpraktijk en plannen begin te maken voor de tijd die zal komen dat mijn chronische vermoeidheid weg is of niet meer zo bepalend is voor mijn doen en laten. 


Ik laat mij dus niet meer belemmeren door mijn twijfels en angsten voor verandering maar ga met deze tips aan de slag.


Dank je wel Greet
en ook dank je wel aan het heerlijk groepje van de workshop die hierin hebben bijgedragen.
Home | For You | What & How | About Us | Workshops | Testimonials | F A Q | Contact